Przejdź do treści

Zdjęcia posiłków

30 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta z ograniczeniem łątowprzyswajalnych węglowodanów

  • Herbata czarna granulowana b/c 250ml
  • Chleb Graham 50g ( GLU PSZ)
  • Bułka graham-pszenna 50g 1szt. (GLU PSZ)
  • Masło porcjowane 15g (82% tł.) 1szt.(MLE)
  • Szynka tostowa- drobiowa, średnio rozdrobniona 50g ( może zawierać: MLE, GOR)
  • Roszponka 20g
  • Cukier 4g (saszetka) 1szt.
  • Pomidor 80g
  • Jajko gotowane kl M 1 szt (JAJ)
  • Woda mineralna n/g 0,5l 1szt.

Obiad – dieta podstawowa

  • Pieczarkowa z ziemniakami 400 ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
  • Makaron pełnoziarnisty 200g ( GLU PSZ)
  • Gulasz wołowy 200g (GLU PSZ)
  • Surówka z kapusty pekińskiej z olejem 75g
  • Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250ml
  • Dynia duszona z olejem i ziołami* 75g (GLU PSZ)

29 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta łatwostrawna

  • Kawa zbożowa z mlekiem b/c 250ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ)
  • Płatki jęczmienna na mleku /p 150ml (MLE, GLU JĘCZ)
  • Bułka pszenna długa krojona 50g (GLU PSZ)
  • Masło porcjowane 15g (82% tł.) 1szt. (MLE)
  • Pyzdra schabowa-wędzonka wieprzowa schab wieprzowy wędzony parzony 50g
  • Pomidor 80g
  • Cukier 4g (saszetka) 1szt
  • Serek kanapkowy mini o smaku
  • śmietankowym 30g 1 szt. (MLE)
  • Sałata lodowa 20g
  • Woda mineralna n/g 0,5l 1szt.
  • Bułka pszenna kajzerka 50g 1 szt (GLUPSZ, SOJ, MLE)

Obiad – dieta łatwostrawna

  • Brokułowa z ryżem 400ml (MLE, SEL)
  • Ziemniaki z koperkiem gotowane 250g
  • Jajko gotowane kl M 2 szt (JAJ)
  • Marchew gotowana z olejem 75g
  • Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250ml
  • Buraczki gotowane 75g
  • Sos koperkowy 100ml (GLU PSZ, MLE, SEL)

26 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta łatwostrawna

  • Kakao z mlekiem b/c 250 ml (MLE)
  • Zacierka na mleku 150 ml (MLE,PSZ,JAJ,GLU)
  • Bułka kanapkowa długa 50g (GLU,PSZ,ŻYT)
  • Bułka maślana 50g (GLU ,PSZ,JAJ,MLE)
  • Dżem 50g
  • Serek homo naturalny 150g / 1 szt(MLE)
  • Pomidorki koktajlowe 80g
  • Mandarynka 1 szt.
  • Woda mineralna n/g 0,5 l /1szt
  • Masło porcjowane 15g (82% tł.) 1 szt (MLE)

Obiad – dieta podstawowa

  • Kalafiorowa z ryżem 400ml (MLE, SEL)
  • Ryba smażona (Miruna) 120g (GLU PSZ,JAJ, RYB)
  • Ziemniaki gotowane z koperkiem 200g (MLE)
  • Surówka z kapusty kiszonej z olejem 75g
  • Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250ml
  • Warzywa po grecku* 75g (GLU PSZ,SEL)

25 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta podstawowa

  • Herbata czarna granulowana b/c 250 ml
  • Kasza kukurydziana na mleku 150 ml(MLE)
  • Chleb pszenno-żytni 50 g (GLU,PSZ)
  • Cukier 4g/1 szt
  • Bułka pszenna 50g (GLU ,PSZ)
  • Szynka Ojca Grzegorza wieprzowa- wędzona 50g (SOJ)
  • Ser żółty 50g (MLE)
  • Pomidor 80g
  • Rukola 20g
  • Woda mineralna n/g 0,5 l /1szt
  • Masło porcjowane 15g (82% tł.) 1 szt (MLE)

Obiad – dieta podstawowa

  • Barszcz czerwony z ziemniakami 400 ml (SEL ,GLU,PSZ,MLE)
  • Łazanki z kapustą i mięsem wp. z łopatki 300g(GLU, PSZ, JAJ, SEL,GOR)
  • Marchew gotowana z olejem 75g
  • Brokuł gotowany 75g
  • Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250 ml

24 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta podstawowa

  • Herbata czarna granulowana b/c 250 ml
  • Cukier 4g (saszetka) 1 szt
  • Chleb mieszany pszenno -żytni 50 g (GLU,PSZ,ŻYT)
  • Ryż na mleku z musem jabłkowym 150 g (MLE)
  • Bułka graham- pszenna 50g (GLU ,PSZ)
  • Indyk z pasieki 50g (MLE, ,GOR)
  • Serek homo owocowy 150g /1 szt. (MLE)
  • Pomidorki koktajlowe 80g
  • Pomarańcza 1/2 szt.
  • Woda mineralna n/g 0,5 l /1szt
  • Masło porcjowane 15g (82% tł.) 1 szt (MLE)

Obiad – dieta podstawowa

  • Grysikowa 400 ml (SEL ,GLU,PSZ )
  • Ziemniaki z koperkiem gotowane 200g (GLU,JĘCZ)
  • Eskalopka z kurczaka 100g (GLU,PSZ,JAJ,MLE)
  • Sos ziołowy 100 ml (GLU,PSZ, MLE)
  • Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250 ml
  • Fasolka szparagowa z wody 75 g
  • Dynia duszona z olejem 75g (GLU ,PSZ)

23 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta łatowstrawna

  • Herbata czarna granulowana b/c 250 ml
  • Makaron na mleku 150 ml. (GLU, PSZ,MLE )
  • 50 g (GLU,PSZ)
  • Bułka pszenna -długa krojona 50 g (GLU,PSZ)
  • Bułka pszenna kajzerka 50g (GLU ,PSZ)
  • Szynka tostowa -drobiowa średnio rozdrobniona 50g (MLE,GOR)
  • Ser mozzarella 50g (MLE)
  • Mix sałat 20g
  • Sałatka z pomidorów i koperku 80g
  • Woda mineralna n/g 0,5 l /1szt
  • Masło porcjowane 15g (82% tł.) 1 szt (MLE)

Obiad – dieta łatwostrawna

  • Wielowarzywna z ziemniakami 400 ml (SEL ,MLE,GLU,PSZ )
  • Kasza jęczmienna /sypko 200g (GLU,JĘCZ)
  • Pieczeń rzymska wieprzowa 100g (GLU,PSZ,JAJ)
  • Sos ziołowy 100 ml (GLU,PSZ, MLE)
  • Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250 ml
  • Marchew oprószana z olejem 75 g (GLU,PSZ)
  • Brokuł gotowany 75g

22 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta podstawowa

  • Kawa zbożowa z mlekiem b/c 250 ml (MLE,ŻYT,GLU,JĘCZ)
  • Owsianka budyniowa z bananami, borówkami i nasionami chia 150 (OZI,ŻYT,GLU,OW,MLE)
  • Bułka pszenna kajzerka 1 szt/ 50 g (GLU,PSZ)
  • Sałata zielona 20g
  • Woda mineralna 0,5 l /1 szt.
  • Chleb pszenno- żytni 50g (GLU,PSZ,ŻYT)
  • Szynka Ojca Grzegorza wieprzowa -wędzona 50g (SOJ)
  • Jajko gotowane kl.M/ 1szt
  • Pomidorki koktajlowe 80g
  • Masło porcjowane 15g (82% tł.)

Obiad – dieta podstawowa

  • Grochowa z ziemniakami 400 ml (SEL ,GLU,PSZ )
  • Kluski leniwe z serem 250 g (GLU, PSZ, JAJ, MLE)
  • Sos jogurtowy naturalny 100 ml (MLE)
  • Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250 ml
  • Surówka z marchwi i jabłka z olejem 150g

19 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta podstawowa

  • Kakao z mlekiem b/c 250ml (MLE)
  • Cukier 4g (saszetka) 1szt.
  • Kasza manna z syropem o smaku malinowym 150g (GLU PSZ, MLE)
  • Chleb mieszany pszenno-żytni 50g (GLU PSZ, GLU ŻYT)
  • Bułka maślana 50g 1szt. ( GLU PSZ, JAJ, MLE)
  • Masło porcjowane 15g (82% tł.) 1szt (MLE)
  • Serek kanapkowy mini o smakuśmietankowym 30g 1szt. (MLE)
  • Dżem 50g
  • Mandarynka 2szt.
  • Mix sałat 20g
  • Woda mineralna n/g 0,5l 1szt.

Obiad – dieta z ograniczeniem łatwoprzyswajalnych węglowodanów

  • Szpinakowa z zacierką 400ml (GLU PSZ, JAJ, MLE, SEL)
  • Łosoś pieczony 120g (RYB)
  • Sos cytrynowy 100ml (GLU PSZ, MLE)
  • Ziemniaki z koperkiem gotowane 200g
  • Sałatka z kapusty czerwonej z olejem – na ciepło 75g
  • Kompot owocowy z jabłkami* b/c 250ml
  • Bukiet jarzyn gotowany z olejem* 75g (SEL)

18 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta podstawowa

  • Herbata czarna granulowana b/c 250ml
  • Cukier 4g (saszetka) 1szt.
  • Owsianka budyniowa z bananem i posypką chia 150g (MLE, GLU OW,)
  • Chleb mieszany pszenno-żytni 50g (GLU PSZ, GLU ŻYT,)
  • Bułka graham-pszenna 50g 1szt. (GLU PSZ)
  • Masło porcjowane 15g (82% tł.) 1szt. ( MLE)
  • Indyk z pasieki produkt drobiowy grubo rozdrobniony parzony w osłonce niejadalnej 50g
  • Ser topiony trójkat 17,5g 1szt. (MLE)
  • Papryka świeża 80g
  • Sałata 20g
  • Woda mineralna n/g 0,5l 1szt.

Obiad – dieta z ograniczeniem łatwoprzyswajalnych węglowodanow

  • Barszcz biały z ziemniakami 400 ml (GLUPSZ, MLE, SEL, GLU ŻYT)
  • Kaszotto jęczmienne z mięsem wieprzowym i
  • warzywami* 300g (SEL, GLU JĘCZ)
  • Sos pomidorowy 100ml (GLU PSZ)
  • Kompot owocowy z jabłkami* b/c 250ml
  • Cukinia pieczona z olejem * 75g
  • Dynia duszona z olejem* 75g (GLU PSZ)

17 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta podstawowa

  • Herbata czarna granulowana b/c 250ml
  • Cukier 4g (saszetka) 1szt.
  • Kasza kukurydziana na mleku 150ml (MLE)
  • Chleb mieszany pszenno-żytni 50g (GLU PSZ, GLU ŻYT)
  • Bułka graham-pszenna 50g 1 szt (GLU PSZ,)
  • Masło porcjowane 15g (82% tł.) 1szt. (MLE)
  • Pyzdra schabowa-wędzonka wieprzowa
  • schab wieprzowy wędzony parzony 50g
  • Jajko gotowane kl M 1szt. (JAJ)
  • Pomidorki koktajlowe 80g
  • Sałata zielona 20g
  • Woda mineralna n/g 0,5l 1szt.

Obiad – dieta podstawowa

  • Pieczarkowa z makaronem 400ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
  • Pulpet drobiowy 100g (GLU PSZ, JAJ)
  • Ziemniaki z koperkiem gotowane 200g
  • Surówka z marchwi i chrzanu 75g (MLE, S02)
  • Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250ml
  • Sos pietruszkowy 100ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
  • Szpinak gotowany z olejem* 75g (GLU PSZ)

16 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta łatowstrawna

  • Herbata czarna granulowana b/c 250ml
  • Zacierka na mleku 150ml (GLU PSZ, JAJ, MLE)
  • Chleb mieszany pszenno-żytni 50g (GLU PSZ, GLU ŻYT)
  • Bułka graham-pszenna 50g 1szt. (GLU PSZ)
  • Masło porcjowane 15g (82% tł.) 1szt. (MLE)
  • Szynkowa dębowa drobiowa kiełbasa grubo rozdrobniona 50g
  • Twarożek z koperkiem 60g (MLE)
  • Sałata zielona 20g
  • Pomidor 80g
  • Woda mineralna n/g 0,5l 1szt.
  • Cukier 4g (saszetka) 1szt.

Obiad – dieta łatwostrawna

  • Krem z zielonych warzyw z grzankami 400ml (GLU PSZ, SEL)
  • Ziemniaki gotowane 200g
  • Gulasz wołowy 200g (GLU PSZ)
  • Sałatka z buraczków i jabłka z olejem 75 g
  • Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250ml
  • Cukinia pieczona z olejem * 75g
  • Krem z zielonych warzyw z grzankami 400ml (GLU PSZ, SEL)
  • Ziemniaki gotowane 200 g
  • Gulasz wołowy 200 g (GLU PSZ)

15 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta łatwostrawna

  • Kawa zbożowa z mlekiem b/c 250ml(MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ)
  • Płatki pszenne na mleku/p 150ml (GLU PSZ, MLE)
  • Bułka pszenna długa krojona 50g (GLU PSZ,)
  • Bułka pszenna kajzerka 50g 1szt. (GLU PSZ, SOJ, MLE)
  • Masło porcjowane 15g (82% tł.) 1szt.(MLE)
  • Pyzdra szynkowa-wędzonka wieprzowa szynka wędzona parzona 50g
  • Pomidor 80g
  • Serek kanapkowy mini o smaku śmietankowym 30g 1szt. ( MLE)
  • Sałata 20g
  • Woda mineralna n/g 0,5l 1szt.
  • Cukier 4g (saszetka) 1szt.

Obiad – dieta łatwostrawna

  • Dyniowa z ziemniakami 400ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
  • Makaron 200g (GLU PSZ)
  • Twaróg półtłusty 100g (MLE)
  • Szpinak gotowany z czosnkiem. * 75g(MLE)
  • Kompot owocowy z jabłkami* b/c 250ml
  • Banan 1szt.

12 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta z ograniczeniem węglowodanów

  • Herbata czarna granulowana b/c 250 ml
  • Chleb Graham 50 g (GLU,PSZ)
  • Mandarynki 2szt
  • Bułka graham 50g (GLU ,PSZ)
  • Ser żółty 50g (MLE)
  • Ser twarogowy śmietankowy 16,67g (HAGA)( MLE)
  • Pomidor 80g
  • Sałata lodowa 20g
  • Woda mineralna n/g 0,5 l /1szt
  • Masło porcjowane 15g (82% tł.) 1 szt (MLE)

Obiad – dieta podstawowa

  • Krupnik jęczmienny 400ml (MLE,GLU, SEL,JĘCZ)
  • Ryba smażona (Miruna )120g (GLU PSZ,JAJ,RYB )
  • Ziemniaki z koperkiem gotowane 200g
  • Surówka z kapusty kiszonej z olejem 100g
  • Kompot owocowy z jabłkami z/c 250ml
  • Warzywa po grecku 100g (GLU, PSZ,SEL)

11 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta z ograniczeniem węglowodanów

  • Herbata czarna granulowana b/c 250 ml
  • Chleb Graham 50 g (GLU,PSZ)
  • Bułka graham 50g (GLU ,PSZ)
  • Schab na kartki wieprzowy- wędzony 50g (SOJ)
  • Twaróg półtłusty 60g (MLE)
  • Pomidor 80g
  • Sałata lodowa 20g
  • Woda mineralna n/g 0,5 l /1szt
  • Masło porcjowane 15g (82% tł.) 1 szt (MLE)

Obiad – dieta podstawowa

  • Szpinakowa z ziemniakami 400ml (GLU, SEL,PSZ,MLE )
  • Sos boloński z mięsa wp. 150ml(GLU,PSZ,MLE,SEL)
  • Makaron pełnoziarnisty 200g (GLU,PSZ)
  • Surówka z rzepy białe i jabłkami 75g (MLE)
  • Kompot owocowy z jabłkami z/c 250ml
  • Bukiet warzyw gotowanych królewski 75g

10 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta podstawowa

  • Kawa zbożowa z mlekiem b/c 250 ml (MLE, ŻYT,GLU,JĘCZ)
  • Owsianka budyniowa z bananami ,borówkami i nasionami chia 150 ml. (GLU,OW,MLE)
  • Bułka pszenna kajzerka 1 szt/ 50 g (GLU,PSZ)
  • Roszponka 20g
  • Woda mineralna 0,5 l /1 szt.
  • Chleb pszenno- żytni 50g (GLU,PSZ,ŻYT)
  • Dżem 50g
  • Ser topiony 50 g (MLE)
  • Pomidor 80g
  • Masło porcjowane 15g (82% tł.)

Obiad – dieta podstawowa

  • Kapuśniak z kapusty białej 400ml (GLU, SEL,PSZ,GOR)
  • Pulpet wieprzowy 100g (GLU PSZ,JAJ, )
  • Sos chrzanowy 100ml(GLU,PSZ,MLE)
  • Kasza jęczmienna /sypko 200g (GLU,JĘCZ)
  • Surówka z marchwi i selera z olejem b/c 75g (SEL)
  • Kompot owocowy z jabłkami z/c 250ml
  • Cukinia pieczona z olejem 75g

9 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta podstawowa

  • Herbata czarna granulowana b/c 250 ml
  • Płatki jęczmienne na mleku 150 ml. (GLU, PSZ,MLE,ŻYT )
  • Bułka pszenna kajzerka 1 szt/ 50 g (GLU,PSZ)
  • Sałata zielona 20g
  • Woda mineralna 0,5 l /1 szt.
  • Bułka pszenna 50g (GLU ,PSZ)
  • Pyzdra schabowa wieprzowa- wędzona 50g
  • Serek Almette mini 1 szt/30g (MLE)
  • Pomidor 80g
  • Masło porcjowane 15g (82% tł.)

Obiad – dieta łatowstrawna

  • Jarzynowa z zacierką 400ml (MLE,GLU, SEL,PSZ,JAJ)
  • Kotlet drobiowy panierowany 100g (GLU PSZ,JAJ, )
  • Ziemniaki z koperkiem gotowane 200g
  • Surówka wykwintna z olejem b/c 75g (JAJ,GOR)
  • Kompot owocowy z jabłkami z/c 250ml
  • Marchew oprószona z olejem 75g (GLU PSZ)

8 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta podstawowa

  • Herbata czarna granulowana b/c 250 ml
  • Makaron na mleku 150 ml. (GLU, PSZ,MLE )
  • Chleb pszenno-żytni 50 g (GLU,PSZ)
  • Bułka pszenna 50g (GLU ,PSZ)
  • Szynka Ojca Grzegorza wieprzowa- wędzona 50g (SOJ)
  • Ser mozzarella 50g (MLE)
  • Ogórek kiszony 80g
  • Sałata zielona 20g
  • Woda mineralna n/g 0,5 l /1szt
  • Masło porcjowane 15g (82% tł.) 1 szt (MLE)

Obiad – dieta łatowstrawna

  • Barszcz czerwony z ziemniakami 400 ml (SEL ,GLU,PSZ,MLE )
  • Ryż na sypko 200g
  • Sos jogurtowo -jabłkowy 200g (MLE)
  • Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250 ml
  • Mus z jabłek prażonych 100g

5 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta podstawowa

  • Herbata czarna granulowana b/c 250ml
  • Masło porcjowane 15g (82% tł.) 1szt. (MLE)
  • Woda mineralna n/g 0,5l 1szt.
  • Płatki pszenne na mleku/p 150 ml (GLU PSZ, MLE)
  • Chleb mieszany pszenno-żytni 50 g (GLU PSZ, GLU ŻYT)
  • Rogal maślany 50g 1 szt (GLU PSZ, JAJ, MLE)
  • Dżem 50g
  • Pomarańcza 250g 1szt.
  • Cukier 4g (saszetka) 1szt.
  • Twarożek 60g (MLE)

Obiad – dieta łatowstrawna

  • Krem z dyni 400ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
  • Ziemniaki z koperkiem gotowane 200g
  • Łosoś pieczony 100g (RYB)
  • Szpinak gotowany z olejem* 75 g ( GLU PSZ)
  • Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250ml
  • Sos cytrynowy 100ml (GLU PSZ, MLE)
  • Bukiet jarzyn gotowany z olejem* 75g (SEL)

4 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta z ograniczeniem łatwoprzyswajalnych węglowodanów

  • Herbata czarna granulowana b/c 250ml
  • Chleb Graham 50g (GLU PSZ)
  • Masło porcjowane 15g (82% tł.) 1szt. (MLE)
  • Pasta z twarogu z koperkiem 60g ( MLE,)
  • Pomidor 80g
  • Bułka graham-pszenna 50g 1 szt ( GLU PSZ,)
  • Szynka tostowa- drobiowa, średnio rozdrob. 50g (może zawierać: MLE, GOR)
  • Rukola 20 g
  • Woda mineralna n/g 0,5l 1szt.

Obiad – dieta łatowstrawna

  • Ziemniaczana 400 ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
  • Risotto z mięsem wieprzowym i warzywami 300g (SEL)
  • Sos pomidorowy 100ml (GLU PSZ)
  • Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250ml
  • Marchew oprószana z olejem 75g (GLU PSZ)
  • Cukinia pieczona z olejem * 75g

3 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta łatowstrawna

  • Herbata czarna granulowana b/c 250ml
  • Owsianka z jabłkiem, rodzynkami i cynamonem C&C 150g (MLE, GLU OW,)
  • Bułka pszenna długa krojona 50g (GLU PSZ)
  • Masło porcjowane 15g (82% tł.) 1szt. (MLE)
  • Serek homo. naturalny 60g (MLE)
  • Pomidor 80g
  • Bułka pszenna kajzerka 50g 1szt. (GLU PSZ, SOJ, MLE)
  • Cukier 4g (saszetka) 1szt.
  • Roszponka 20g
  • Pyzdra schabowa-wędzonka wieprzowa schab
  • wieprzowy wędzony parzony. 50g
  • Woda mineralna n/g 0,5l 1szt.

Obiad – dieta łatowstrawna

  • Grysikowa 400 ml (GLU PSZ, SEL)
  • Zrazik drobiowy z udźca gotowany mielony 100g (GLU PSZ, JAJ)
  • Ziemniaki z koperkiem gotowane 200 g
  • Sos jarzynowy 100ml ( GLU PSZ, SEL)
  • Buraczki gotowane 75 g
  • Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250ml
  • Kalafior gotowany* 75g

2 kwietnia 2024

Śniadanie – dieta łatowstrawna

  • Herbata z/c 250ml (MLE, GLU ŻYT, GLU JĘCZ)
  • kasza kukurydziana na ml/p 300ml (MLE)
  • Bułka pszenna długa krojona 80g (GLU PSZ)
  • Masło extra 82% 15 g (MLE,)
  • Szynka Konserwowa wieprzowa,produkt
  • blokowy wytworzony z połączonych kawałków
  • mięsa wieprzowego, parzony 50 g (SOJ)
  • Sałata zielona 20g
  • Mozarezza 50g (MLE)
  • Woda żródlana 250ml
  • Bułka pszenna kajzerka 50g 1 szt (GLU
  • PSZ, SOJ, MLE)

Obiad – dieta łatowstrawna

  • Solferino 400ml (GLU PSZ, MLE, SEL)
  • Twaróg półtłusty 100g (MLE)
  • Makaron że szpinakiem 200g (GLU PSZ)
  • Marchew gotowana z olejem 150g
  • Kompot owocowy z jabłkami* z/c 250ml